VELKOMMEN TIL EGGE GÅRD

Egge Gård

Egge Gård ligger midt i landbruksbygda Lier, sydvendt med utstikt utover hele dalen. I dag produserer vi ca 250 tonn jordbær og èn og en halv million jordbærplanter i året. I tillegg har vi ca 30 000 epletrær som normalt gir 100 tonn epler hver høst, en stor del av disse eplene dyrkes økologisk. Gården drives idag av Marius Egge, som er 11. generasjon. Marius er lidenskapelig opptatt av både mat og drikke, han så tidlig et stort potensiale i den flotte, syrlige norske frukten. Basert på epler fra lokalområdet har Marius utviklet en omfattende og mangfoldig produksjon av både alkohofri og alkoholholdig drikke av høy kvalitet. Vi ønsker alltid å prøve nye metoder og teknikker og vil helst være først ute. Samtidig skal vi også ha en naturlig og bærekraftig produksjon.

marius

Marius er 11. generasjon på Egge. Han overtok gården i 1982 etter endt gartnerutdannelse på Gjennestad. Han innførte da økologisk epledyrking, og har i senere tid fokusert på å utvikle den omfattende drikkeproduksjonen på gåden.

email: marius@egge.as
telefonnummer: 905 03 015

Marius Egge
Daglig leder
haakon

Håkon har ansvaret for gårdens største kunder. Han er utdannet kokk og har alltid vært lidenskapelig opptatt av smak. Han har jobbet på flere av landets ypperste restauranter og har bred erfaring med både mat og drikke. Håkon er en god og engasjert medspiller.

Email: hakon@egge.no.
Telephone: +47 9282 7960

Haakon Steinbo
Storkundeansvarlig
robert

Kacorzyk familien har jobbet på Egge Gård i mange år og er en viktig del av gården.

telefonnummer: 462 37 285

Robert Kacorzyk
Produksjonsleder, frukt og bær
peder

Er 12. generasjon på Egge Gård. Peder er utdannet filmprodusent på Westerdals Høyskole for kommunikasjon og kreativitet. Det kommer godt med når han jobber med markedsføring og PR på Egge. Han har også ansvar for nettsiden og sosiale medier.

email: p.mr.egge@gmail.com
telefonnummer: 970 96 550

Peder M. R. Egge
Kommunikasjonssjef
barbara

Kacorzyk familien har jobbet på Egge Gård i mange år og er en viktig del av gården.

Beata Kacorzyk
Produksjonsleder, drikkevarer
wisjek

Kacorzyk familien har jobbet på Egge Gård i mange år og er en viktig del av gården.

Wisjek Kacorzyk
Mekaniker
En introduksjon av gården
Året på Egge Gård